ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Αντεθνικόν ημερολόγιον διένειμεν η Αυγή! Διατί σιωπείτε κύριε εισαγγελεύ;

Αίσχος!  Αιδώς Αργείοι! Οποία κατάστασις και οποίος εθνικός ξεπεσμός!

ceb1cf85ceb3ceb7-4

Φεύ! Πώς είναι δυνατόν όπως επιτρέπεται εις μία ημερήσιαν εφημερίδα, την «Αυγήν»,  ίνα δημοσιεύηι τοιαύτας αισχράς φωτογραφίας εις το ένθετον ετήσιον ημερολόγιον ό διένειμεν εις έκτακτον ένθετον δια της εκδόσεως της παρελθούσης Κυριακής;

hmerologio-aygis

Λοιδωρείται η Πατρίς! Λοιδωρείται το Έθνος! Λοιδωρείται η Ορθόδοξος ημών Εκκλησία (το καιόμενον γαρ δένδρον όπερ εμφανίζεται εις τινα εξ αυτών αποτελεί απόδειξιν περίτρανον της εναντιώσεως εις το πνεύμα των Χριστουγέννων)!

Λοιδωρείται η παράδοσις των προγόνων μας (εμφανίζονται αναρχοκομμουνισταί οίτινες ανερυθριάστως ανήρτησαν πανώ παρά τω Παρθενώνι)! Λοιδωρούνται τα όργανα της Τάξεως!

Πού εισίν οι νοικοκυραίοι ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ  ούτως ειπείν αποχρώσεων ίνα καταδικάσωσιν;

ceb1cf85ceb3ceb7-31

Πού εισίν οι ελληνορθόδοξοι ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ άνδρες και γυναίκες βουλευταί να καταδικάσωσιν τον εθνοδιαβρωτικόν κουκουλοφορισμόν ;

Παραμυθία εις τους χαλεπούς καιρούς

ceb1cf85ceb3ceb7-21

η άμεσος παρέμβασις πολιτικών τόσον της ημετέρας παρατάξεως (ΛΑΟΣ) όσο και της αντίπερα όχθης, οίτινες κατεδίκασαν την βδελυγματικήν αυτήν εκδοσιν!

Εις την 1ην φωτογραφίαν, η αγλαή Ακρόπολις των Αθηνών κλαίουσα βωβώς δια τα μιάσματα άτινα την μαγαρίζωσιν με συνθήματα γραφέντα εις την βαρβαρικήν.

Εις την 2αν φωτογραφίαν, όργανα της τάξεως συνετίζοντα απειθάρχους νέους εν είδει πατρικού σωφρονισμού.

Εις την 3ην φωτογραφίαν, ο αντίχριστος εσμός καίων το δένδρον.

Εις την τετάρτην φωτογραφίαν… Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

8 replies »

 1. Να ανοίξει πάραυτα η Μακρόνησος και να μεταφερθώσιν άπαντες οι εναπομείναντες κομμουνιστοσυμμορίται που σιτίζονται εισέτι από το ΣΥΡΙΖΑ…
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
  ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ

  Υ.Γ Ρε άντε να γαμ….τε, να ξελαμπικάρει το μυαλό σας.

 2. Αυτό είναι ποστ,
  αντάξιον των πονηρών καιρών
  που μεταδίδει (π.χ.) το περιβόητον «ΞΕ-σαλόνικα.μπλογκσποτ.κομ».

  Καλημέρα Ζάλμοξη και Καλή Χρονιά

  Υ.Γ. μια φίλη νόμιζε ότι ΔΕΝ σου είχα πει χρόνια πολλά (και με επέπληξε), αλλά απλώς στα είπα σε λάθος ποστ, όχι σε εκείνο τις ευχές ….χεχε)

 3. Oυχί εις την Μακρόνησον δέον να εγκλειστούν ταύτα τα μιαρά υποκείμενα, αλλά να αποσταλούν το δυνατόν μακρύτερον, στο Γκουαντάναμο της φιλτάτης χώρας. Μπορεί έτσι να διαλύσουν κι αυτό το μαγαζί.

 4. Καλημέρα και καλή χρονιά, φίλτατε Ζάλμοξη! Η αλήθεια είναι, ότι η «ΑΥΓΗ», ως επίσημο όργανο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα ήθελε πολύ, όπως και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., άλλωστε, να ελέγξει και να καθοδηγήσει όσους προέβησαν στις εμφαινόμενες στις παραπάνω φωτογραφίες ενέργειες. Εκτός, όμως, από τα πανώ στην Ακρόπολη, όλα τα υπόλοιπα προήλθαν από πρόσωπα εκτός ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οπότε το ημερολόγιο εκφράζει τους γνωστούς ευσεβείς πόθους των ενοίκων της Κουμουνδούρου.
  Υ.Γ.Εννοείται, ότι δεν θεωρώ, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εύχεται τις καταστροφές αυτές, μην με παρεξηγήσετε. Απλά πολύ θα ήθελε να έχει διαδραματίσει κυριαρχικό ρόλο τις μέρες του περασμένου Δεκεμβρίου. Προς το παρόν, αρκείται στο ημερολόγιο. Αντε, και dvd με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου ως ευγενική προσφορά στους αναγνώστες της «ΑΥΓΗΣ»!

 5. @ monahikoslikos,

  Ζήτωσαν εισέτι αι ένοπλοι δυνάμείς τε και σώματα ασφαλείας! Να δοθεί επί τω ανασχηματισμώ εις το ΛΑ.ΟΣ. το υπουργείον Δημοσίας Τάξεως και να συσταθεί υπουργείον Γονέων και Κηδεμόνων όπως συνετισθώσιν οι ατίθασοι κοπρίται!

 6. @ omadeon,

  Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία, χαρά και φώτιση στις ανεξερεύνητες σπηλιές εκατομμυρίων εγκεφάλων!

 7. @ Swell,

  Ορθοτάτη παρατήρησις! Επίτρεψόν μοι δε ίνα υποβάλω και ετέράν τινα πρότασιν δι εγκλεισμόν των εις στρατόπεδα, ούτως ειπείν βαρβαριστί «γκουλάγκια», της Απωανατολικής Σιβηρίας. Όσον μακρύτερον, τόσον καλύτερον όπως λέγουσι πονηρώ τω υποννοουμένω και αι ξεσαλωμέναι κορασίδες…

 8. @ περιούσιος,

  καλή χρονιά και υγεία!

  Είμαι από αυτούς που έσπευσαν να αγοράσουν την Κυριακάτικη Αυγή για το ημερολόγιο, το οποίο ως γνωστόν σχολιάσθηκε από πολιτικούς και της άκρας Δεξιάς αλλά και της Αριστεράς. Και ο λόγος ήταν πως με ενδιέφερε και ως «συλλέκτη» αλλά και ως πολίτη ο οποίος χάρηκε διότι κάποιο τμήμα της νεολαίας σηκώθηκε από τον υπολογιστή και το Playstation και ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ (αυτό ενόχλησε) ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ (επίσης ενόχλησε) και ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ (αυτό κι ενόχλησε) κινητοποιήθηκε.

  «…η “ΑΥΓΗ”, ως επίσημο όργανο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα ήθελε πολύ, όπως και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., άλλωστε, να ελέγξει και να καθοδηγήσει όσους προέβησαν στις εμφαινόμενες στις παραπάνω φωτογραφίες ενέργειες…»

  Πού είναι το περίεργο; Νομίζω πως κάθε κόμμα θέλει να ελέγχει τη νεολαία, για να την σπρώχνει άλλος από τα τα γήπεδα μέχρι τα κομματικά γραφεία επαγελματικού βολέματος και άλλος από τις διαδηλώσεις μέχρι τις καταλήψεις. Όποιο κόμμα πει πως δεν εναδιαφέρεται να επηρεάσει τη νεολαία, απλώς θα ψεύδεται!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s